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Tou have represented to the Board of Ethics that you are an employee 6f a
law firm and a member of the Board of Representatives. You have also
represented to us that you are an officer of a localnon-profit arganization
crganized for the purpose of engaging in fratemal and charitable endeavars.
As a mermnber of the Board of Representatives you are often provided
information on a variety of topics. While much of that information is
considered public.and available to all citizens under the State's Freedom of
Information Act , there may be some data that you are provided that is
canfidential, Confidential data is protected by the State Freedom of
Iniforrmation Act.
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The nan-profit arganization of which you are an officer is involved in a
pending land transaction. The transaction may be affected by the status of
an parcel which is owned by the City of Stamford. The law
firm that you are a member of has been retained to represent the
arganization. You have worked on this matter.

You have asked whether the law firm of which you are an employee may

represent the non-profit organization including representation, if needed,
befare the various land use boards of the City of Stamford including the
and

‘The Code of Ethics does not apply to the law firm in which you are
employed. The Code applies to you in your individual capacity. Itis the
opinion of this Board that there is no restriction upon the ability of the firm
which employs you to represent the arganization in question.

You have also inquired as to whether you may forward to the arganization -
any information regarding the property, even if such information is received
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in your capacity as a member of the Board of Representatives. Section 8 of
the code of Ethics prohibits a City employee or officer from disseminating
confidential infarmation. Provided the information in question is available
to the general public, the Code does not prohibit you from forwarding copies
to the non-profit organization. Further the Code does not prevent you, in
your capacity as an officer of the non-profit organization from acting upon

the publicly available information you received as a member of the Board of
Representatives. |

Finally you have inquired as to whether you may speak and or vote upon
matters regarding the parcel owned by the City that is to
that owned by the non-profit organization. Based upon the facts you have
discussed with this Board, it is our opinion that due to your status as an
officer in the naon-profit organization, you have a personal interest that is not
common to the citizens of Stamford. Therefore it would be inappropriate for
you to participate in discussions or vote an any matter involving City land

that is affecting the propased transaction involving the land owned by the
organization,

Provided there is no change in the facts as presented to the Board, reliance
upan this opmnicn shall constitute, until revaked or amended, an absglute
defense in any action or proceeding brought against you under the ; ode of

Ethics as itrelates to this matter only. S = ;}_ﬁ'
We thank you for your interest, :\J _-{f-'l-‘f
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